Loading...
...

Soluții inovatoare și eficiente cu rezultate previzibile!

Povestea starlynr® este una a inovației

Am început totul pentru că am vrut să revoluționăm soluția de ortodonție digitală

starlynr® este o companie de soluții stomatologice din UE, specializată în alignere transparente avansate, fondată în Barcelona și dezvoltată de o echipă de ortodonți de clasă mondială din Europa și regiunea MENA(Middle East and North Africa).
Alignerele transparente starlynr® oferă pacienților posibilitatea de a obține un zâmbet de star folosind alternative mai ușoare, mai rapide, mai confortabile, mai eficiente și inovatoare la aparatele dentare metalice tradiționale.
Datorită rolului semnificativ jucat de Inteligența Artificială și inovației constante în materie de alignere transparente de-a lungul deceniilor, starlynr® a realizat o tehnologie revoluționară în soluțiile de tratament cu alignere transparente, pentru rezultate mai previzibile, precum și un raport preț/performanță mai bun pentru pacienți.

“Viziunea noastră este să creăm soluții mai rapide, mai ușoare, eficiente și de înaltă calitate pentru medici și pacienți din întreaga lume prin tehnologiile noastre avansate”

Dr Fady Yaacoub
Founder & CEO

Soluție personalizată

Planurile noastre de tratament sunt personalizate, asigurând că fiecare pacient primește o soluție personalizată, eficientă și confortabilă

99%
Eficacitate

Marketing suport

Asistența noastră cuprinzătoare oferă medicilor strategii și resurse personalizate, sporind vizibilitatea practicii și atrăgând mai mulți pacienți.

80%
Vizibilitate

Suport clinic

Alignerele noastre oferă calitate și confort de top, susținut de timpi de răspuns rapid la întrebări, asigurând satisfacția clientului

98%
satisfactia clientului

Valorile noastre care conduc tot ceea ce facem

Inovaţie

Înțelegem că schimbarea este constantă și, prin urmare, inovația se află în valorile noastre de bază. Încurajam echipa noastră să gândească creativ și să dezvolte noi soluții care pot avea un impact real în industrie. Utilizam tehnologiile de ultimă oră și ne străduim continuu să ne îmbunătățim produsele și serviciile.

Transparenţă

Onestitatea, transparența și comportamentul etic sunt o parte fundamentală a modului în care facem afaceri. Credem în comunicarea deschisă și sinceră, atât pe plan intern cât și extern. Susținem valorile companiei în toate interacțiunile noastre cu colegii, clienții și partenerii.

Colaborare

Recunoaștem puterea colaborării și a muncii în echipă. Avem o politică de comunicare deschisă și încurajăm angajații să lucreze împreună în departamente și locații pentru a atinge obiectivele comune.
Prin valorificarea expertizei noastre colective, putem îmbunătăți inovația, oferi rezultate excepționale și oferim cel mai bun sprijin posibil clienților noștri.

Clinici partenere

Clinicile partenere starlynr® funcționează acum la nivel global sub supravegherea experților și tehnicienilor noștri, asigurându-se că fiecare pacient și partener se bucură de cele mai bune călătorii și rezultate.
Șapte din 10 persoane ar beneficia de un tratament cu alignere transparente. Prin această soluție, am reușit să tratăm zeci de mii de cazuri cu peste 150 de furnizori starlynr® din regiunea MENA(Middle East and North Africa). și Europa, cu planuri de extindere continuă.
Medicii sunt acum capabili să trateze pacienții cu soluții starlynr® din oriunde din lume, deblocând astfel întregul potențial al practicii lor și rămânând în fruntea jocului.

Numiți, noi îl susținem!

Oferim mult mai mult decât soluții de tratamente cu alignere transparente. Oferim un model de afaceri cuprinzător, complet cu asistență personalizată din partea specialiștilor cu înaltă calificare, care sunt disponibili prin telefon, chat sau e-mail pentru a răspunde rapid la întrebările dvs. și pentru a vă ajuta pe parcursul fiecărei etape a călătoriei dumneavoastră. Medicii și pacienții pot păstra legătura cu instrucțiuni pas cu pas, urmăriri prin portalul starlynr® și asistență online.

Chair Time per Case

Be 5 time more efficient

Incepe